Skip to main content

Mobil molnväxel istället för orimlig arbetsväxel

Det är ingen hemlighet att vi lever i en värld med högt tempo. Ibland känns det som om vi ständigt är uppkopplade till arbetet och det finns aldrig tid för vila och avkoppling. Men visste du att det finns ett sätt att koppla bort arbetet utan att lämna kontoret eller ständigt behöva vara nåbar? Med en mobilväxel kan du vidarekoppla dina samtal till ett annat nummer och slappna av i vetskapen om att dina kunder fortfarande tas om hand. I det här blogginlägget belyser vi fördelarna med samtalsvidarekoppling och andra funktioner för samtalshantering som ingår i en molnbaserad växel.

Telefonväxeln i fickan

TelClouds VoiceGO-plattform erbjuder ett smörgåsbord av funktioner som hjälper till att hålla farten uppe och kommunikationen effektiv trots att du är upptagen eller tar en välförtjänt paus. Den har inte bara funktioner för vidarekoppling av samtal, utan du kan också ställa in anpassade hälsningsmeddelanden, röstbrevlådor och samtalsköer. Och om du är orolig för att missa ett viktigt samtal behöver du inte vara det! Vår plattform levereras med en praktisk mobilapp så att du kan hantera dina samtal på mobilen även när du inte är på kontoret. Så varför inte slänga skrivbordstelefonen och byta till en mobilvänlig lösning? Det hjälper dig att koppla bort arbetet och leva ett mer balanserat liv. Kontakta oss idag för att få veta mer om VoiceGO-molnbaserade växellösning.

Avkopplad men ändå uppkopplad?

Möjligheten att koppla bort arbetet kan vara avgörande för en persons psykiska hälsa och välbefinnande. Vi behöver alla tid för att slappna av och ladda upp, och ofta räcker tanken på ett oändligt arbete för att få oss att få panik. Men tänk om det fanns ett sätt att koppla bort från arbetet utan att faktiskt koppla bort? Mobil växling kan hjälpa dig att göra just det. Det behöver inte vara återhämtning eller paus som är skälet. Ponera att du står mitt uppe i ett projektmöte med avgörande deadlines… Då kan det vara skönt att exempelvis enkelt knappa in hänvisning till en kollega.

Med mobilväxling kan du vidarekoppla dina samtal till ett annat nummer så att du kan ta en paus utan att missa ett viktigt samtal. Detta är perfekt när du behöver lämna ditt skrivbord eller ta semester. Dina kunder kommer fortfarande att kunna nå dig.

Framtidens telefonilösningar bygger på tillgänglighet och enkelhet

Fler och fler kopplar upp sig. År 2025 beräknas det finnas över 50 miljarder anslutna enheter i världen. Detta innebär att fler och fler företag letar efter sätt att effektivisera sin verksamhet och minska kostnaderna. Lösningar som VoiceGO från TelCloud är användarvänliga och kan enkelt anpassas för att uppfylla just dina/era affärsbehov.

Så om du letar efter ett sätt att koppla bort arbetet utan att faktiskt koppla bort det, är molnbaserad växel troligtvis en betydande pusselbit. Det är den perfekta lösningen för upptagna yrkesverksamma som är busy med annat eller som behöver ta en paus men inte har råd att missa ett viktigt samtal.

Med önskan om en god vidareavkoppling!
//Teamet på Telcloud