Flera bilder på VoiceGo molnväxel i mobilen.

Mobil telefoni som växlar upp

Tänk dig ha växeln i fickan trots att du är långt från kontoret. Telcloud – VoiceGo är en modern och flexibel molnväxel för dina behov var du än befinner dig.

  • Unik samtalshistorik
  • Ärendehantering
  • Callback – automatiskt när du inte hinner svara
  • Gemensam telefonbok med dina kollegor
  • Lägg upp svarsgrupper
  • Plocka och parkera samtal
  • och mycket, mycket mer
Få offert

VoiceGo molnväxel

Via VoiceGo ringer, chattar och SMS:ar du med en växels alla extra funktioner direkt i din mobil, eller via din dator eller surfplatta.

Du nås på ett och samma nummer oavsett var du är eller vilken typ av telefon du använder. Du kan självklart enkelt ställa in var och när du är tillgänglig.

VoiceGo molnväxel direkt i mobilen.

En modern företagsväxel

Vi vågar påstå att VoiceGo molnväxel har alla viktiga funktioner som gör att du kan jobba var du vill med det du är bäst på.

Till ditt stöd så har du en stabil växeltjänst som är enkel att använda från mobilappen eller via din dator och surfplatta.

Även stöd för ditt privata nummer

Önskar du så kan du koppla både privat nummer och jobbnummer till samma mobiltelefon och abonnemang.
Välj vilket nummer som ska visas för utgående samtal och sjävklart kan du ställa in när du inte vill bli störd utan istället lämna en passande hänvisning.

Med VoiceGo molnväxel för företag har du tillgång till växeltjänster i mobil, surfplatta, laptop och din stationära dator.

TelCloud – VoiceGo

Växel lösningar för medvetna företag
Telcloud växer fort, och det gör vi genom att nöjda kunder tipsar andra kunder samt att vi erbjuder marknadens kanske vassaste molntjänstlösning VoiceGo i kombination med hög servicekänsla och förståelse för våra kunders dagliga kommunikationsbehov.

Besök gärna vår samarbetspartner VoiceGo för att läsa mer om funktioner och ta del av kunderfarenheter och branschreferenser / Hotell / Vårdcentraler / Tandläkarkliniker / Bil och Däckfirmor med flera.

KONTAKTA OSS